ο  Νεος Πρέσβης του  Μαρόκου K.Samir Addahre  στην Αθήνα
ο Έκτακτος και Πληρεξούσιος Πρέσβης του Βασιλείου του Μαρόκου Samir ADDAHRE παρουσίασε Επιστολές Διαπίστευσης στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Σύμφωνα με το επίσημο Δελτίο Τύπου, στις 25 Ιανουαρίου 2017 ο Έκτακτος και Πληρεξούσιος Πρέσβης του Βασιλείου του Μαρόκου Samir ADDAHRE παρουσίασε  Επιστολές Διαπίστευσης  στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα.

Μετά την τελετή, ο Πρόεδρος Παυλόπουλος συνάντησε τον Πρέσβη ADDAHRE στο γραφείο του και κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους συνεχάρη τον κ ADDAHRE και του ευχήθηκε επιτυχία στην προώθηση της μαροκινής-ελληνικής σχέση. Επίσης ζήτησε από τον Πρέσβη ADDAHRE να μεταδώσει στον βασιλιά του Μαρόκου Mohammed VI το σεβασμό και τη βαθιά εκτίμηση του και στον μαροκινό λαό τις επιθυμίες του για την ειρήνη και την ευημερία.

Ο Πρέσβης ADDAHRE εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τις ελληνικές αρχές και το λαό για τη συνεχή προσπάθειά τους για την προώθηση της παραδοσιακής συνεργασίας και φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Τόνισε επίσης τη δυνατότητα εντατικοποίησης των επαφών σε ανώτατο επίπεδο με σκοπό τη βελτίωση της διμερούς συνεργασίας.

YOUR REACTION?

Facebook Conversations