Παρουσία Ο βασιλιάς του Μαρόκου Mohammed VI και Mακρόν τα εγκαίνια του μουσείου του Λούβρου στο Αμπου Ντάμπι
Παρουσία Ο βασιλιάς του Μαρόκου Mohammed VI και Mακρόν τα εγκαίνια του νέου μουσείου του Λούβρου στο Αμπου Ντάμπι

Ο βασιλιάς Mohammed VI, ο οποίος πραγματοποιεί φιλική και εργασιακή επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνοδευόμενος από τον πρίγκηπα Moulay Ismail, έλαβε μέρος την Τετάρτη στο νησί Saadiyat, έξω από την πόλη του Αμπού Ντάμπι.

Στην εκδρομή του νέου μουσείου του Λούβρου στο Αμπού Νταμπι με τον βασιλιά του Μαρόκου  ήταν Σέιχ Μωχάμεντ Μπεν Ζαγιέτ Αλ Νανγιάν, πρεσβύτερος του Αμπού Ντάμπι, αναπληρωτής ανώτατος διοικητής των κρατικών ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και τον Α.Μ.Α. Sheikh Mohamed Ben Rashed Al Maktoum, αντιπρόεδρο της Μέλος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Πρόεδρος του Συμβουλίου των Υπουργών ,περιφερειάρχης του Ντουμπάι,

Η συμμετοχή του βασιλιά του Μαρόκου σε μια τέτοια διαδήλωση καταδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δίνει ο βασιλιάς Mohammed VI για την προώθηση της τέχνης και του πολιτισμού και τη σταθερή βούλησή του να εκδημοκρατίσει την πρόσβαση για να γίνει πραγματικοί φορείς ανάπτυξης. ανθρώπινο, κοινωνικό και οικονομικό.

Η Βασιλικη φροντίδα δείχνει την πολύτιμη στήριξη που έδωσε Ο βασιλιάς Mohammed VI στο Τμήμα Ισλαμικών Τεχνών του Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι, ειδικά για την πραγματοποίηση του περίπλου των τεχνών του Ισλάμ.

YOUR REACTION?

Facebook Conversations