Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Lalla Hasna   Αντιπροσωπεύει τον βασιλιά στην τελετή έναρξης του συνεδρίου COP23
Η πριγκίπισσα του Μαρόκου Lalla Hasna Αντιπροσωπεύει τον βασιλιά στην τελετή έναρξης του συνεδρίου COP23

Η πριγκίπισσα Lalla Hasna εκπροσωπήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στη Βόννη  τον βασιλιά Mohammed VI Κατά την τελετή έναρξης του τμήματος υψηλού επιπέδου της 23ης συνόδου της διάσκεψης των συμβαλλομένων μερών της σύμβασης, το πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για την αλλαγή του κλίματος.

Είναι γνωστό ότι το Μαρόκο έχει μια ειδική στρατηγική για το περιβάλλον, γεγονός που το καθιστά ένα από τα σημαντικότερα μελλοντικά οράματα της κυβέρνησης στο Μαρόκο καθώς και τις σχέσεις του με το περιφερειακό και ηπειρωτικό περιβάλλον υπό την ηγεσία του βασιλιά Mohammed VI.

Το Μαρόκο έχει αναγνωριστεί από τη διεθνή κοινότητα για τις προσπάθειές του για την προστασία του περιβάλλοντος, ιδιαίτερα από την οργάνωση του προηγούμενου έτους για το Κύπελλο 22

  Ήταν μια μεγάλη επιτυχία και ήταν μια ρητή έκφραση της σημασίας που αποδίδει  για το περιβάλλον.

Η πριγκίπισσα Lalla Hasna δήλωσε στην ομιλία της ότι η σημασία της εκπαίδευσης για την ανάπτυξη, η οποία είναι σήμερα απαραίτητη για τη βαθιά αλλαγή της συμπεριφοράς των πολιτών, καθώς και για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της υπερθέρμανσης του κλίματος.

Στην ομιλία της, η κα Espinosa υπογράμμισε τη δέσμευση της πριγκίπισσας Lalla Hasna για την προστασία του περιβάλλοντος, Λέγοντας ότι τιμήθηκε Με τη συμμετοχή της πριγκίπισσας στην προεδρία αυτής της συνόδου υψηλού επιπέδου.

Τόνισε επίσης τον ρόλο του Ιδρύματος Mohammed VI για την προστασία του περιβάλλοντος,ειδικά στην ανάπτυξη της ανάπτυξης, την ανανέωση της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για την Αλλαγή του Κλίματος.

YOUR REACTION?

Facebook Conversations