Στο επίκεντρο οι εμπορικές σχέσεις με το Μαρόκο
Για τις εμπορικές σχέσεις συζήτησε με τον Μαροκινό πρεσβευτή ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

2. Στο επίκεντρο οι εμπορικές σχέσεις με το Μαρόκο

Για τις εμπορικές σχέσεις συζήτησε με τον Μαροκινό πρεσβευτή ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

Η ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων Ελλάδας- Μαρόκου αλλά και θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο χωρών ήταν το αντικείμενο συζήτησης κατά τη συνάντηση που είχε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον πρεσβευτή του Βασίλειου του Μαρόκου και πρύτανη του Διπλωματικού Σώματος Αμπντελκαντέρ ελ Ανασαρί (Abdelkader El Anasari) στο υπουργείο Εξωτερικών.

Eν τω μεταξύ, πρόσκληση από τον Ούγγρο υπουργό Εξωτερικών και Εμπορίου Péter Sziijarto έλαβε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και αρμόδιος σε θέματα οικονομικής διπλωματίας Ευκλείδης Τσακαλώτος προκειμένου να συμμετάσχει στο περιφερειακό συνέδριο «The Energy Security of Central and South-Eastern Europe» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στη Βουδαπέστη.

Την πρόσκληση επέδωσε στον κ. Τσακαλώτο η πρέσβειρα της Ουγγαρίας Eszter Sándorfi στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τον αν. υπουργό χθες στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο κ. Τσακαλώτος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και επισήμανε στη συνομιλήτριά του τη σημασία των θεμάτων ενεργειακής ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αναφέρθηκε στην ελληνική οικονομία και ειδικότερα στην πορεία των μέχρι τώρα διαπραγματεύσεων στο ζήτημα του ελληνικού χρέους

YOUR REACTION?

Facebook Conversations