Ο βασιλιάς του Μαρόκου Υποδέχεται  τον πρόεδρο  κ. Wang Chuanfu του κινεζικού γκρουπ "BYD Auto Industry"
Ο βασιλιάς του Μαρόκου Υποδέχεται τον πρόεδρο κ. Wang Chuanfu του κινεζικού γκρουπ "BYD Auto Industry"

Ο βασιλιάς του Μαρόκου προήδρευσε την τελετή παρουσίασης του σχεδίου υλοποίησης στο Μαρόκο απότην κινεζικο γκρουπ "BYD Auto Industry" ενός οικοσυστήματος ηλεκτρικών μεταφορών.

Η έναρξη αυτούτου έργου με την "BYD Auto Industry" ενισχύει τη δέσμευση του Μαρόκου για αειφόρο ανάπτυξη που αποτελεί μαροκινό οικονομικό μοντέλο και συμμετέχει στην υλοποίηση των διεθνών δεσμεύσεων που έχει αναλάβει το Βασίλειο όσον αφοράτη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στις μεταφορές.

Αυτή η νέαεπιτυχία οφείλεται στις πολλές προσπάθειες του Μαρόκου,  ιδίως, την ανταγωνιστική θέση της στον τομέατης αυτοκινητο βιομηχανίας και τη δημιουργία κορυφαίων φορέων εκμετάλλευσης σετομείς υψηλής τεχνολογίας, όπως σύνθετα υλικά, φωτισμός ή συνδεσιμότητα.

Το νέο σχέδιο τουκινεζικού ομίλου BYD Auto Industry, το οποίο θα δημιουργήσει 2.500 άμεσες θέσεις εργασίας,   είναι ένα από τα έργα που ξεκίνησε υπό την ηγεσία του Αυτού Μεγαλειότητας του Βασιλιά Mohamed VI,  και οι οποίες εγγράφουν το Μαρόκο στην οικονομική εμφάνιση και στον μοντερνισμό.

Ο παγκόσμιος ηγέτης στις ηλεκτρικές μεταφορές, η BYD Auto Industry απασχολεί 220.000 υπαλλήλους, οι οποίοι διανέμονται σε περισσότερες από 30 βιομηχανικές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

 Η BYD πραγματοποιεί κύκλο εργασιών 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων καιαντιπροσωπεύει το 13% των ηλεκτρικών οχημάτων που πωλούνται στον κόσμο.

Αυτή η ακρόαση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Συμβούλου του Βασιλιά, του κ. Fouad Ali El Himmaκαι του Υπουργού Βιομηχανίας, Επενδύσεων, Εμπορίου και Ψηφιακής Οικονομίας,Μουλάι Χαφίντ Ελαλάμυ.

YOUR REACTION?

Facebook Conversations